Nieuws

 • Ben jij van plan om in 2025 de opleiding voor Physician assistant te gaan volgen en zoek je een werkplek waar je tijdens je opleiding deskundig begeleidt kunt worden? Huisartsenpraktijk ’t Woud heeft een werkplek over voor een enthousiaste PA student. 

  Huisartsenpraktijk ’t Woud bestaat uit verschillende disciplines waaronder huisartsen, een Physician assistant, verpleegkundig specialist, praktijkvergpleegkundige, poh somatiek en poh GGZ. Daarnaast hebben we regelmatig studenten waaronder coassistenten, HAIO, AIOS. 

  Wil jij graag aan de slag in 2025? Stuur dan je motivatie en CV naar mbrouwers@huisartsenpraktijkhetwoud.nl 

 • Aan een positief zelfbeeld werken kan een aanzienlijke vermindering in klachten geven waaronder: somberheid, angsten of eetproblemen.  Met een positief zelfbeeld daar voel je je goed bij om wie je bent en vind je jezelf oké, los van prestaties, status of bezittingen.  Doel van deze cursus is het opbouwen of verstevigen van een positief zelfbeeld.

  Voor meer informatie kunt u zich melden bij de assistentes via da.huisartsenpraktijktwoud@ezorg.nl 

 • Onze telefoongesprekken worden opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden.

 • U kunt ons daarbij helpen door het (anoniem) invullen van een aantal vragen over onze medewerkers (doktersassistenten, praktijkondersteuners, physisian assistent, huisartsen)

  U vindt de vragen via deze link: https://forms.gle/kMTMFNm1LeqEaHYm6 of door de onderstaande Q-code te scannen met uw telefoon.

 • In verband met het pensioen dit najaar (2024) van één van onze huisartsen, zijn wij opzoek naar een waarnemend huisarts voor in ieder geval de dinsdag en vrijdag. Overige dagen zijn bespreekbaar. 

  Onze praktijk heeft ongeveer 6600 patiënten. Naast drie huisartsen zijn werkzaam: een Physician Assistant, een Verpleegkundig specialist, een praktijkverpleegkundige, een Praktijkondersteuner Somatiek, twee praktijkondersteuners GGZ, twee Praktijkondersteuners jeugd-GGZ en doktersassistenten. Ook zijn wij een opleidingspraktijk voor onder andere Physician assistants, coassistenten, HAIO en AIOS.

  Wil je meer weten over onze praktijk? Dan komen we graag met je in contact!

  Mail naar: mbrouwers@huisartsenpraktijkhetwoud.nl

  Soort dienstverband: Freelance / zzp of loondienst